fbpx
';
Preloader logo

Image module

About Us

Our mission is to provide the highest level of dental services at an affordable price. We offer you a full range of services. Our clinic practices dental treatment and restoration using painless techniques.

Contact Us

  • info@youremail.com
  • 1-800-700-5400
  • www.rnbtheme.com

© 2019. DFD – Power Elite Athor

Plastična kirurgija

O našoj Klinici

Poliklinika Aesthete smještena je u samom srcu Zagreba.

Mjesto je na kojem ćete se osjećati dobrodošlo i gdje će vas dočekati vrhunski stručnjaci, ugodna atmosfera i prekrasan ambijent.
Mjesto na kojem vaše želje postaju stvarnost i na kojem je briga za svakog pojedinog pacijenta i dugogodišnjeg klijenta, uvijek na prvom mjestu.

Zlatni rez i božanske proporcije, misli su i vodilje dvojice doktora koji su odlučili osnovati Polikliniku, a dobro je poznato da je zlatni rez najsavršeniji rez u prirodi.

doktor-mladen-vukic-Poliklinika Aesthete zagreb - Plastična kirurgija - Estetski zahvati i tretmani kože, lica i tijela
Mladen Vukić
Dr. med.
Image module

Naše Usluge

Image icon
Tretmani Lica
Tretmani na području lica, poput tretmana bora, usana, podočnjaka, podbratka, korekcija brade i jagodica te ostale nekirurške metode pomlađivanja lica…
Image icon
Tretmani Kože
Tretmani kože kao što su tretman PRP, Mezoterapija, Dermoabrazija te Kemijski piling…
Image icon
Tretmani Tijela
Tretmani tijela, kao što su Liposukcija, Korekcija malih i velikih stidnih usana, Kirurško i lasersko uklanjanje madeža, bradavica, kožnih tumora, te ostali nekirurški tretmani kože….

Zašto odabrati Nas

Osnivači Poliklinike su dr. Mladen Mešter i dr. Mladen Vukić, koji nakon završenih medicinskih fakulteta, specijaliziraju plastičnu, rekonstrukcijsku i estetsku kirurgiju na KB Dubrava u Zagrebu. Svoje su znanje usavršavali u nekim od vodećih europskih centara te mnogim poznatim bolnicama i klinikama koje su vodeće ustanove za rekonstrukcijske, estetske i plastične operativne zahvate.

U poliklinici Aesthete radimo čitav spektar zahvata iz domene plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije, a zahvat povećanja grudi u lokalnoj anesteziji je ono po čemu se izdvajamo kao jedini u Hrvatskoj.

Više o temi povećanja grudi u lokalnoj anesteziji pročitajte ovdje: Gloria članak.

Image module
Image module
Image module

Naš Tim