fbpx
';
Preloader logo

Image module

About Us

Our mission is to provide the highest level of dental services at an affordable price. We offer you a full range of services. Our clinic practices dental treatment and restoration using painless techniques.

Contact Us

  • info@youremail.com
  • 1-800-700-5400
  • www.rnbtheme.com

© 2019. DFD – Power Elite Athor

Koža

Tretmani Kože

MEZOTERAPIJA

MESOGLOW MESOTHERAPY

Što je MesoGlow?

Mezoterapija se sastoji mikroinjekcija kojima se unose hranjivi sastojci u srednji sloj kože. Takav tretman povećava brzinu staničnog metabolizma, a samim time proizvodnju kolagena i elastina koji će zategnuti kožu. Drugim riječima, vaša koža će nakon tretmana izgledati mlađe i čvršće.

Kako funkcionira MesoGlow?

Koktel najkorisnijih hranjvih tvari ubacuje se direktno u srednji sloj kože te se na taj način stimulira stvaranje korisne hijalurosnke kiseline.

Zašto se odlučiti na ovaj tretman?

Čak se i najbolje kreme sa vitaminskim kompleksima i sadržajem hijaluronske kiseline ne mogu usporediti sa mezoterapijom. Za one koji imaju oštećenu i dehidriranu kožu, bore i gubitak volumena na licu, topikalna primjena hijaluronske kiseline jednostavno nije dovoljna. Injektiranje hijaluronske kiseline direktno u mezoderm učinit će da vaša koža izgleda mlađe i sjajnije.

PRGF

Što je PRGF ili pomlađivanje kože krvnom plazmom?

PRGF je prirodan način pomlađivanja vaše kože. Ovo je tretman u kojem vadimo vašu krv te posebnom centrifugom radimo ekstrakciju vaše plazme pune faktora rasta i matičnih stanica. Tu plazmu injektiramo kroz tanke iglice u lice, dekolte, vrat ili pak kožu vaših ruku. PRGF je savršen, djelotvoran i organski način da vaša koža zasjaji, osobito tijekom hladnih mjeseci. Predstavlja idealan način pomlađivanja za one koje žele izbjeći strane substance.

Kako izgleda tretman?

Mala se količina vaše krvi izvuče u epruvetu koja se stavi u centrifugu kako bi se odvojile crvene krvne stanice, trombociti i druge komponente.
Rezultat takvog procesa je jedinstveni serum koji ne sadrži crvene krvne stanice i leukocite. Glavna komponenta je plazma koja sadrži moćna svojstva protiv starenja zbog proteina zvanog faktor rasta. Vaša se koža injektira serumom pomlađujućih i revitalizirajućih hranjivih tvari.

Zašto se odlučiti na PRGF?

Učinci su dramatični, a postižu se prirodnim putem. Takvo liječenje osobito dobro djeluje na čelo, obraze, vrat, dekolte i ruke. Tretman vraća svježinu i mladost suhoj koži. Ona nudi najbolje riješenje za one koji se bore s umornim izgledom tijekom otežanih godišnjih doba. To je 100% prirodan postupak. Ne sadrži derivate životinjskog podrijetla ili nekog drugog stranog materijala.

Izuzetno sigurna metoda sa vrlo malim rizikom od nuspojava ili komplikacija.
Budući da se radi o vašoj plazmi, ne postoji rizik od odbacivanja, alergije ili prijenosa bolesti. Tretman je brz i bezbolan, a osim malog crvenila na licu koi traje 24h nuspojava nema. Potrebna su 3 tretmana u razmacima od mjesec dana.

HYDRAFACIAL MD

Najrašireniji hit za čišćenje i održavanje kože koji objedinjuje metodu pilinga i višestruke infuzije kože hranjivim tvarima. Idealan tretman za čistu i blistavu kožu, posebno učinkovit za tinejdžerske akne, hiperpigmentaciju kože, sitnije bore, proširene pore. Opravdano je glavni tretman održavanja zdrave i blistave kože mnogim zvijezdama.

HydraFacial MD je neinvazivni tretman , sastoji se od osnovnog medicinskog pilinga, čišćenja kože i njege kože hranjivim medicinskim preparatima pomoću revolucionarne tehnologije. Tretman traje 30 minuta a rezultati su vidljivi odmah. Oporavka nema, a tretman se može ponavljati po potrebi.

Hydrafacial MD je učinkovit u tretiranju akni. U tom slučaju ga treba ponavljati svaki tjedan kroz mjesec dana. Dodatno se mogu koristiti posebne kreme kod kuće koje će pomoću u akutnoj fazi akni.

Kome je namijenjen ovaj tretman?

Hydrafacial MD je pogodan za sve tipove kože, uključujući tanku, suhu i masnu kožu.

Efekti koji se postižu ovim tretmanom:
-Smanjenje finih bora
-Čista i blistava koža
-Nahranjena koža
-Smanjene pora na koži
-Koža očišćena od akni i masnoće
-Smanjenje blažih oblika hiperpigmentacije i pjega od sunca

Koja je razlika između mikrodermoabrazije i HydraFacial MD pilinga?

Mikrodermoabrazija omekšava mrtve stanice te ih odstranjuje pomoću dijamantskog vrha ili kroz kristalni piling.

Napredna Hydrafacial MD tehnologija omekšava mrtve stanice serumom te je na taj način nježnija od mikrodrmoabrazije.. Uz eksfolijaciju imamo još dva stupnja– ekstrakcija i duboko čišćenje pora te tretman super-hidratizirajućim serumom kojim se njeguje i smiruje koža.

Kakve rezultate možete očekivati i koliko često treba ponavljati tretman?

Većina klijenata vidi rezultat odmah. Koža bude blistavija i ton ujednačeniji. Učinak može trajati do mjesec dana ili duže. Preporuka je raditi HydraFacial MD tretman jednom mjesečno, kako bi se popravio izgled kože s aknama, masne kože i začepljenih pora, finijih bora i blažih oblika hiperpigmentacije.

Tretman HydraFacial MD se može uvrstiti kao redovni kozmetički tretman čišćenja i njege kože.

Kontraindikacije

  • Terapija izotretinoinom u posljednjih godinu dana
  • Terapija vitaminom-A/AHA kiselinama (potrebno je napraviti pauzu od 5 dana)
  • Autoimune bolesti (Lupus/Sklerodermis/Ekcem/Psorijaza
  • Depilacija lica voskom (ne unutar 14 dana od zahvata)
  • IPL/Laserski tretmani kože (ne unutar 14 dana od zahvata)
  • Opekotine od sunca
hydra-1 Poliklinika Aesthete zagreb - Plastična kirurgija - Estetski zahvati i tretmani kože, lica i tijela
hydra-2 Poliklinika Aesthete zagreb - Plastična kirurgija - Estetski zahvati i tretmani kože, lica i tijela
hydra-3 Poliklinika Aesthete zagreb - Plastična kirurgija - Estetski zahvati i tretmani kože, lica i tijela

Cryo Face

Cryo Face – uređaj koji koristi Pixell tehnologiju za tretiranja dubokih bora problematičnih regija:

• čelo,
• područje oko očiju
• nazolabijalne bore
• područje iznad usana, tzv. “bar code” !

2 aplikatora – RF sonda i novi Energy booster, tzv. “Pixel sonda”

Najučinkovitija borba protiv dubokih bora započinje uz “Sandwich treatment” 😉

– Prof. Marini je razvio tzv. “Sandwich treatment” koji kombinira RF + Energy booster + RF –

Jedinstvena karakteristika Cryo Face uređaja je Energy booster aplikator koji je zahvaljujući specifičnoj veličini i obliku, precizno fokusiran na periocularno i perilabialno područje. Zbog svog specifičnog oblika i ugrađenog hlađenja, u mogućnosti je dostaviti veliku količinu energije u duboke bore.

RF aplikator je dostupan kako biste klijentima mogli pružiti kompletan tretman na velikim područjima poput lica, vrata i dekoltea, uz odmah vidljivo poboljšanje na teksturi i tonusu kože.