fbpx
';
Preloader logo

Image module

About Us

Our mission is to provide the highest level of dental services at an affordable price. We offer you a full range of services. Our clinic practices dental treatment and restoration using painless techniques.

Contact Us

  • info@youremail.com
  • 1-800-700-5400
  • www.rnbtheme.com

© 2019. DFD – Power Elite Athor

Grudi

36 godina, klijent
36 godina, klijent
Comments
Leave a reply

Opis
Što je injektivni implantat LOS DELINE? Kada govorimo o neinvazivnim tretmanima u estetskoj medicini, fileri su definitivno na tronu, a Los Deline filer je omogućio ono što drugi fileri ne mogu-puno veću trajnost te zamjenjuje klasičnu operaciju uvećanja grudi i stražnjice što je izuzetna prednost. Riječ je o vrsti filera koji ima široku mogućnost primjene, a najbolji je za povratak volumena na obrazima, oko očiju te za povećanje grudi i stražnjice. Los Deline je fiziološka otopina pretvorena u gel, što znači da je potpuno sigurna za tijelo. Točnije, sastoji se od 98% 0,9- postotne natrij klorid otopine i 2% kation kopolamida. Filer se ubrizgava/implantira u ciljano područje kako bi se dobio željeni oblik i volumen. Nakon zahvata, u narednim tjednima, oko implantata koji je u gel obliku, tijelo stvori zaštitnu ovojnicu i time se dobije konačan rezultat. Najbolje od svega je što se odmah nakon zahvata možete vratiti vašim uobičajenim aktivnostima.
Kako izgleda oporavak? Ako se pacijent pridržava uputa koje mu licencirani liječnik da nakon zahvata, oporavak je vrlo kratak i pacijent se može vratiti uobičajenim aktivnostima već narednog dana.U vrlo rijetkim slučajevima može se pojaviti hematom od uboda kanile, a kod nestručne primjene može doći do infekcije i povezanih simptoma te stvranja geloznog seroma. Potrebno je piti antibiotik koji se propiše, a aktivnosti poput saume, plivanja i intenzivnijeg sporta treba izbjegavati kroz određeni period.